marți, 29 septembrie 2009

La aniversare


Astazi am implinit 30 de ani. O sa-mi ia ceva timp pana ma voi obisnui cu cifra aceasta noua, care presupune si un prefix nou. In orice caz, momentul de fata e unul de bilant, de reflectie.

Am impresia ca timpul a trecut cam repede. A reusit sa-mi ia o parte din energia si entuziasmul tineretii, dar m-a transformat intr-o persoana mai echilibrata, mai matura si mai inteligenta. E un schimb corect ? Cred ca da. Nu le putem avea pe toate.
Crestem sau descrestem in functie de felul in care stim sa administram posibilitatile pe care le avem in viata. Un fel de negociere intre noi si lume. Nu cred in fatalitate, in lucruri prestabilite, dupa cum nu cred nici in noroc sau in intamplare.
A fost odata varsta cand imi imaginam ca pot schimba lumea. Mai cred in vise, dar in unele realizabile. Nu in povesti sau utopii.
Astazi am implinit 30 de ani.
Share

4 comentarii:

  1. La multi ani! Cred ca toti ar trebui sa reflectam, nu numai cand schimbam prefixul :p ci in permanenta.
    Cat despre "Nu le putem avea pe toate", cred k totusi le putem avea :) O zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi dragul meu stangaci! Te rog primeste cu intarziere aceasta urare , dar de-abia azi te-am descoperit in blogosfera! Deh ..stangace cum sunt ...(si la propriu si la figurat..)
    Ella

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Ella. Nu-i nicio problema ca urarea vine cu intarziere. Mai bine mai tarziu decat niciodata :)
    Mai treci pe aici

    RăspundețiȘtergere
  4. stangaci sunt cei mai intelectuali oameni ai pamantului si cei mai inteligenti.......... SUNT sTaNgAcI

    RăspundețiȘtergere

Scrie un comentariu